sunday

Publicerad 2011-01-30 23:56:53 i ,

Ännu en helg har gått och imorgon påbörjas en ny vecka, jippie!
Vi vann båda matcherna också vilket var riktigt bra :) Kom hem igår mitt på natten, vi som vanligtvis brukar komma hem söndag förmiddag men inte denna helg. Lördagsmatchen spelades redan vid 1 tiden, vilket gjorde att vi kunde hoppa på ett plan vid sju som tog oss hemåt. Idag har varit en väldigt skön dag. Börjades med en löprunda i friska vädret. Sedan gick jag till Panera, ett kafé i närheten, satt mig med en kaffe och pluggade lite. Har blivit lite som en vana och det är faktiskt riktigt mysigt. Hemma i Swe gjorde man ju aldrig så men det kanske beror på att man just nu delar ETT rum med en annan så det är skönt att komma bort lite. Just nu sitter jag på SASSO och har nyss kollat på solsidan. Så jävla kung serie, och jag uppskattar verkligen alla svenska tv-kanaler med internetvisning. Nu ska jag strax påbörja mitt engelska arbete. Fick tillbaka ett annat som skulle vara inlämnat förra veckan och mot förmodan fick jag ett A-. Sjukt kul faktiskt! Bästa resultatet sedan jag började här. Lärarn's feedback var också riktigt bra och jag hoppas på ett ännu bättre resultat på nästa arbete som ska vara inlämnat i slutet av veckan.

Annars då. Har pratat med nära och kära idag. En skön pratstund med mami och papi och sedan med henke (med gurra skrikandes i bakgrunden). Han bor där för tillfället och det gillar ja! Dock verkade dem inte vara i bästa skick efter gårdagens utgång ;) haha.

Pluggning, lite lätt träning och sedan blir det en snutt av twilight. Wiieee

Annars

onsdag

Publicerad 2011-01-27 02:56:36 i ,

En händelserik vecka har det varit. Kanske inte så händelserik på det viset att det har hänt mycket. Däremot en vecka där träningarna har varit sjukt jobbiga samtidigt som jag har pluggat så nästan ögonen blödigt för mitt psykologi prov som jag hade idag. Har gått upp tidigt för att få dagarna att räcka. Gått och lagt mig sent för att studera mera.
Samtidigt som träningarna har varit allt annat än sköna. Vi förlorade båda matcherna i helgen, och det har vi fått sota för.
Ingenting som någon av vi i laget vill göra om. Match igen på fredag och vi lämnar columbus redan imorgon bitti.
Ännu en borta helg, den här gången i St. Cloud, Minnesota. Första gången jag åker dit och om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vart det riktigt ligger. Någonstans i Minnesota staten, vart? Det visar sig imorgon.

Idag blev det tidig uppstigning för att försöka studera mer innan provet som var klockan 9.
Psykologin var svår, men inte så svår som jag trodde det skulle vara. Resultatet blev sämre än vad jag trodde men jag tycker i sin helhet där jag missat 5/8 lektioner klart godkänt. Men bättre ska det bli!

Efter träningen hade jag något grejs med psykologin, antal experiement man ska delta i, en del av kursen.
En timme senare hade jag tutor med kära Paula och sedan dess har jag suttit och pluggat på min online klass som jag tar den här terminen. En kurs om all typ av hälsa och det är faktiskt en riktigt rolig kurs. Hoppas på en liknande nästa termin!
På tal om termin. Snart bara 6 veckor kvar tills den här terminen slutar och det känns otroligt skönt!

Eftersom jag är helt inne i Twilight "flowet" (som andra var för flera år sedan) så ska jag avsluta kvällen med första filmen!

Slutar med några goda ord till gam sambo som idag fyller 20 år. Erika har blivit kvinna idag, en riktigt bra kvinna dessutom!
Stort grattis, så ses vi "snart". Miss u!

puss&kram
hw

bedtime

Publicerad 2011-01-24 04:59:42 i ,

En inte så händelserik dag direkt. Mestadels av dagen om inte hela dagen har bestått av plugg, plugg & plugg.
Sov över hos Teal. Väckte mig vid 7 för att började studerandet men jag somnade om till 8. Åkte till Panera, ett fick som ligger här i närheten och satt oss med en kaffe och skolarbeten. Var där till 12 och sedan gick jag och tränade lite.
Tillbaka till pluggandet efter de och nu sitter jag här hos teal. Ska sova här inatt igen. Börjar bli en vana, och att jag redan hittat en favoritkudde i hennes säng, säger mycket!
Riktigt trött, mega trött om det skulle kunna beskriva mig ännu bättre. Även fast det är söndag så finns inte direkt energin i varken huvudet eller kropp.. En riktigt hård vecka väntar sig dock., prov på onsdag, hårda träningar eftersom det inte gick så där jättebra för röd-gråa laget i helgen. Menmen, måste tänka positivt.. Bara "7" veckor kvar på denna vintertermin och jag längtar!!

time to go to bed!

puss&kram
hw

torsk

Publicerad 2011-01-22 04:45:05 i ,

Matchdag mot Minnesota Gophers idag.
Ledde första perren, 1-1 andra perioden men tyvärr blev slutresultatet 4-2.
Imorgon blir det nya tag. Men först en något svenskt tv-program och en lång natts sömn.

Annars idag då; Hade lektion som jag kom 25 minuter för sent till. Inte likt mig men jag tog verkligen fel på tiden. Tur att det fanns en relativt schysst tjej som kunde ge ut sina anteckningar. Pre-skate vid tolv och sedan åkte jag och Teal hem till henne. Pratade med älskade mami & papi på skype. Dem försökte prata med Teal men jag vet inte om det gick sådär super bra. Söta var dem iaf ;) Sedan blev det prat med henke. En bra uppladdning med andra ord.

puss&kram
hw

marry me

Publicerad 2011-01-20 02:55:49 i ,

Det är kallt. Igår var det varmt. Rena sköna höstvädret och snön var borta. Jag tog mig ut på en lång joggingtur tidigt och det var nästan ljust ute. Kändes verkligen som våren var på väg.. Men icke.. Idag var det tvärtom. Skulle upp klockan 7 för att gå till gymmet med Teal och det var kallt igen och dessutom lite snö på backen.
Har börjat träna på ett gym som bara är över gatan och det är toppen! RPAC är ju sjukt fräscht men det känns inte så lockande att gå dit varje morgon när det är så kallt så då är det ju kanon att det här finns.

Annat som hände idag var att jag hade psykologi quiz som snarare såg ut som ett prov. 4 sidor var det på och det tog mig dryga 40 dödliga minuter att slutföra. Svårt var det, vilket jag redan innan hade föreställt.
Träning vid 1 tiden och sedan hade vi kort styrka vilket uppskattades av min sargade kropp.

Hade min dagliga skype date med henke vid 5 och sedan hade jag engelska med kära Paula. Har en uppsats som ska in på fredag så det är skönt att vi fick mycket gjort.

Slutkörd just nu och därför ska jag snart slå igen psykologiboken.
Har laddat ner sista Twilight filmen och ser framemot att slockna framför den ikväll..
Twilight har väl aldrig varit någon favorit hos mig, men när jag såg andra filmen igen i söndags så blev jag verkligen sjukt insatt. haha

puss&kram
hw

Forever can never be long enough for me
Feel like I've had long enough with you
Forget the world now we won't let them see
But there's one thing left to do

Now that the weight has lifted
Love has surely shifted my way
Marry Me
Today and every day
Marry Me
If I ever get the nerve to say
Hello in this cafe
Say you will
Mm-hmm
Say you will
Mm-hmm

HW

Publicerad 2011-01-18 04:32:17 i ,





Bilder säger mer än tusen ord sägs det. Och det stämmer verkligen när det gäller den här mannen.
Vi har idag i Sverige's tid varit tillsammans i 1 år & 9 månader. Fantastisk tid med både skratt och gråt.
Vi träffades i April 09 då jag fortfarande gick i gymnasiet upp i Ö-vik. En jobbig första tid där telefonen var något vi ägnade timmar till varje dag. Ett sommarlov som blev det bästa någonsin och vi spenderade all tid tillsammans. Utav alla dem sommarnätterna sov vi en natt utan varandra, en natt då han var och fiskade i Ånge.

Kärleken växte samtidigt som sommarlovet var slut och jag åkte upp till övik igen för att påbörja mitt sista år som student i Sverige. Återigen kom provet på hur länge vi skulle klara av att vara tillsammans. Jag bodde 1,5 timme ifrån samtidigt som jag spelade hockey och pluggade för fulla muggar.
Han jobbade och spelade hockey, vilket gjorde att dem dagar vi fick tillsammans blev något alldeles speciellt. Varje minut och varje sekund gjorde vi till det bästa och vi försökte alltid hitta en passande tid till att vara tillsammans. Ett för mig jobbigt år i skolan där jag längtade hem så oerhört mycket. Men dagarna gick och jag gick ut. Som en oerhört lättad student som äntligen skulle flytta hem.

Dock varade det bara över en sommar. En sommar fylld med glädje och kärlek där vi inte kunde få nog av varandra. Månaderna gick och här sitter jag idag. I ett annat land, en annan världsdel och på en annan kontinent. När andra har tvekat, har vi bevisat att det går. Vår kärlek är oövervinnlig och det finns ingen som kan stoppa den. Vi är ett team som aldrig ger upp.
Varje dag som går växer vår kärlek till varandra.
Sedan september månad var vi ifrån varandra i 3 månader & 8 dagar. Vi fick en jul tillsammans, en jul som innehöll det mest underbaraste. En jul och ett nytt år där vi förlovade oss och lovade varandra att det här ska hålla förevigt. Två dagar senare åkte jag till Schweiz för landslagsturnering. En vecka som nog var mer påfrestande för mitt psyke, då jag tänkte på den mest underbaraste människan som jag precis hade lämnat. Igen.. Idag är det "bara" 8 veckor kvar tills han kommer och hälsar på och det är det jag lever för just nu...



förevigt

"hemma"

Publicerad 2011-01-17 04:27:25 i ,

6 poäng i helgen och det känns riktigt skönt!
Det var 2 tuffa matcher men det var en riktigt laginsats vilket gjorde det enklare för oss att åka hem idag.
Igår var vi även ungefär 2 timmar på USA:S största shoppingcentrum. Och det var det största och coolaste köpcentrum jag någonsin sett. Jag skämtar inte. Det fanns allt där, alla butiker och ett stort tivoli med riktigt stora karuseller.
Så sjukt coolt. Jag och teal handlade iaf på lite saker på H&M. Jag vet, varför handlar jag på H&M när jag är här borta men dem har bra saker.. Hittade en klänning som jag ville ha när jag var hemma men då fanns det ingen storlek. Köpte alltså det och även en "halsväska" som Teal också köpte.

Vi kom hem vid 2 tiden idag och sedan åkte jag och teal och käkade "Union" sallad där man får välja allt på sin sallad.
Äter det minst 4 gånger i veckan och jag kan inte få nog av det! Åkte till hennes hus som hon delar med 3 andra tjejer och pluggade och myste på hennes rum. Faktiskt riktigt skönt att få komma bort från rummet och instängdheten som man får ibland. Middag med laget, då Lisa (min rumskamrat) fyller år idag och nu är vi tillbaka där vi började idag.
Teal kollar på spansk tv, jag försöker plugga så gott det går..
Vi är lediga imorgon från skolan så därför har vi tidig träning, sköönt!

Tillbaka till den 1000:e sidiga psykologiboken som är rena döden just nu..

Puss&kram
hw

Mankato

Publicerad 2011-01-14 19:50:02 i ,

På resande fot igen. Den här gången är vi i Mankato, Minnesota för två bortamatcher.
Gårdagen spenderades med drygt 2 timmar flygresa och sedan 1 timmes buss. Hela dagen gick ganska snabbt och när vi kom fram hade vi en kort och skön isträning och sedan middag.
Har nyss pratat med henke på skype, och det börjar nu klarna när han ska komma och hälsa på. Blir förmodligen under mitt "spring break" som jag har i mitten av mars. Kommer bli super!

Idag spelar vi mot Mankato. drygt 6 timmar kvar innan nedsläpp vilket gör att jag hinner spendera en hel del tid på skolan. Har missat ganska mycket nu när jag har varit borta satt det bara att försöka komma ikapp.

Nu; Plugg & PN
6 h; Mankato-Ohio State

puss&kram
hw

Columbus

Publicerad 2011-01-12 00:28:09 i ,

Äntligen är man framme.. Eller jag vet inte om jag kan riktigt säga äntligen men jag är iaf framme. Äntligen kan nog vara för mina helvetes dagar på Zurich's flygplats och för att flygresan tog så oerhört lång tid. Dock var jag glad i efterhand att jag åkte från Zurich, för flygplanet var bara halvt full och jag hade två stora säten för mig själv..

Kom iaf fram igår vid 7 på kvällen. Resten av kvällen spenderade jag i rummet tillsammans med lisa. Vi hade så sjukt mycket att prata om och tiden bara rann iväg. Somnade som en stock strax före tio sedan var man vaken med tuppen 6 timmar senare. Jetlag måste ju vara bland det jobbigaste som finns. När man vill sova men inte kan. När man vill vara vaken men inte kan. Sånt som kommer hänga med mig den närmsta veckan, men det är bara att göra det bästa av saken.

Vilade från träning idag. Vi hade möte mitt på dagen och sedan mot förmodan åkte hela laget och bowlade. Kan väl inte direkt säga att jag gjorde topp notch ifrån mig.. Fick knappt plats med tummarna i kloten.

Gick sedan till SASSO efter en månads frånvaro där. Allt var sig likt. Nästan lite tråkigt.
Pluggade, skypade med henkeboy och sedan swipade jag älskade Teal för middagen.
En trevlig dag. Skolan har också börjat och det känns rätt okej. Än så länge.

Nu har jag snart tutor i Psykologi.

puss&kram
hw

zurich

Publicerad 2011-01-09 19:32:20 i ,

Hemresa idag.. Var det tänkt iaf men istället stötte jag på idioter till personal på flygplatsen. Sega var bara förnamnet och när jag hade stått minst 45 min i kön och skulle checka in mitt bagage så var skulle jag tydligen inte hinna mitt flyg. Dem sa att jag var sen till check in men ändå hade jag väntat så länge. Panik var bara förnamnet och vad fan gör man i en stad där folket knappt kan engelska, nästa plan går inte förrän dagen efter och inga pengar på telefonen. Det var fan det värsta på länge och jag hade absolut ingen att prata med, och särskilt hjälp vänliga var ju inte personalen där heller...
Tack och lov har allt iaf ordnat sig, även fast det tid och energi.
Sitter just nu på ett hotell som ligger bara några minuter från terminalen och imorgon ska jag fan vara först där.
Har varit ute lite på gatan och kikat, men människorna här är ju knappt talbara så det tog inte lång stund innan jag vände hemåt. Var nyss till gymmet och körde i en timme, hade ändå ingenting att göra så det var ändå skönt att få svetta ur sig de få aggressioner man har kvar.

Ska snart gå ner till restaurangen och kolla om de har något ätbart, för just nu tryter det lite i magsäcken eftersom jag inte har ätit något riktigt sedan frukosten i morse vid 7.

tidig sänggång ikväll. Ska först mysa med film och prata lite på skype med henkeboy..

Puss&kram
hw

underbart var ordet

Publicerad 2011-01-09 00:56:19 i ,

Under bara vänner. Vänner som värmer i hjärtat och som alltid finns där!

Sitter just nu sent som natten, och väntar på hemgång imorgon. Jag och min sambo fällman sitter här och bloggar och jag funderar rätt ofta när jag läser hennes blogg.. Vad får hon allt ifrån? Nu sitter hon och skriver om underbara pommes frites kulor som vi antagligen åt igår, men som jag inte har något minne av.

Vi spelade iaf final idag mot Kanada. En match som inte gick som det var tänkt, speciellt inte i första perioden. Men vi ryckte upp och spelade jämt resten av matchen men ändå slutade det med förlust. Klockan är samma som i sverige, 00.55 och idag har jag bestämt att jag ska vara nattugglan på hotellet. Lika bra de som man blir van tiden i Columbus. Åker i morgon vid 10 tiden och är inte där förns 19 deras tid, 01.00 våran tid. En lång resa väntas och jag som har tappat bort min ipod. Däremot har jag fått låna Otto's ipod. Vilken vän och en räddare i nöden.

Håller just nu på att vänta på henkeboy som ska logga in på skype sedan kanske kanske det blir någon timme sömn innan vi ska åka vid 7 imorgon bitti.

puss&kram
hw

Schweiz

Publicerad 2011-01-06 11:18:33 i ,

Ett underbart jullov har det varit och som de flesta förstått har det varit en lång pause i bloggandet. Kallt väder och mycket snö har det varit hemma, men det är ju faktiskt då man myser som bäst! 
Det har bestått av allt, det allra bästa och jag saknar redan sverige efter fyra dagar i Schweiz. Är på turnering och spelar mot gam ryssarna idag. Vinna eller försvinna är det som gäller!!
Är sambo med Fällman och det känns galet bra. Den kvinnan kan hon!

På söndag drar jag vidare till Columbus och sedan på måndag är det skola igen. Suck, känns ju inte så där toppen att missa första veckan där men vad gör man inte för att stanna hemma längre. Tackar gudarna för de dagarna jag har fått hemma och jag längtar längtar tills jag sitter på den där 15 timmars resan igen. Förmodligen blir det i juni, och det känns alldeles för länge.

puss&kram
hw

Om

Min profilbild

Annie Svedin

Annie Svedin, född -91 och kommer ifrån söråker, timrå. Är för tredje året bosatt i Columbus, OH, USA där jag lever hockey och pluggar på The Ohio State University.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela