Minneapolis

Publicerad 2010-12-10 04:37:51 i ,

Varit på resande fot från klockan 11 idag och nu ligger jag äntligen i sängen.. Nog för att amerikanska sängar är de skönaste sängarna, men det här slår nog dem flesta.. Som en "hästen" med kontroll där man kan justera mjukheten och allt..
Dock saknar jag gubben mer än vanligt just nu.. Kanske är det för att det verkligen är timmar kvar innan jag far hem..
Mitt plan skulle ha gått klockan 13.51 på söndag men när vi checkade in till dagens flyg så gick jag och min materialare för att kolla vikten jag kunde ha på min väska. Väl där, frågade dem om jag inte ville flyga tidigare på grund av snöstormen som förmodligen kommer att komma lör/sön. Så nu är det ombokat, och kommer ha mer tid på Newark's flygplats. Men jag sörjer inte för det, huvudsaken jag kommer HEEEM!!

Imorgon är det dags för match mot Minnesota Gophers. Ska bli skönt att lira igen, var ett tag sedan nu eftersom vi var spellediga förra helgen.

puss&kram
hw

4

Publicerad 2010-12-09 01:31:27 i ,

4 dagar, och snart bara 3. Det är helt sjukt ändå vad tiden går fort.. Inte kan man tro att halva säsongen är över när man tänker tillbaka lite. Iallafall så kan jag inte vara annat än lycklig! Dem här sista dagarna kommer jag sväva på moln och drömma mig bort.. Långt bort. Var precis och skrev ut mina biljetter hem och hon i desken frågade; Jag hoppas det är till varmare breddgrader med ett stort flin. Tyvärr så är det kallare, och vad jag har förstått så är det sjukt kallt hemma.
Här är det kallt, men är man från Norrland så är det ändå ganska varmt för att vara vinter. Min bästis här, Teal kommer från Alaska så man ska nog inte klaga när man säger att det är kallt hemma. Vill inte ens veta hur många minus hennes familj har.

Min familj däremot, har blivit kändisar där hemma på några dagar. Måzart blev ju nästan tagen utav en örn, och det vet nog halva sundsvall om vid det här laget. Pappa var på radion igår, på sin födelsedag dessutom! Hela 51 år fyllde han, men det var längesen han och mamma var i iså god "shape" som de är idag. Det har verkligen lönat sig, med hans och mammas dagliga promenader.

Idag var jag och köpte lite alkohol. Inte till mig, utan till min söta storebror! Hade en liten beställning som jag var tvungen att fixa, även fast jag fick åka runt hela campus och leta. Alkoholgränsen är 21, men jag använder ju hela tiden mitt svenska leg. och dem fattar ingenting av det så det var bara betala och gå ut. Shit! Det är inte som i Sverige, där man knappt får följa med mamma in när hon ska köpa vin till middagen :p

Annars idag, hade tid med min läkare om axeln på morgonen och sedan så hade jag mitt geografi prov. Uschhhh!!!! Har haft en sådan klump i magen hela dagen.. Men nu är det över, tack och lov för winterbreak. Efter träningen åkte jag och Teal till target och inhandlade lite saker..

Imorgon vid 11, åker vi till Minneapolis för de två sista matcherna innan jag far hem! Wiiiee

Dags att forsätta min packning!

puss&kram
hw

final week

Publicerad 2010-12-07 02:01:07 i ,

Sista veckan. Den skönaste veckan men ändå den jobbigaste.
Träningarna är relativt lugna, men skolan är 100 gånger värre än vanligt.
Har alla prov i klasserna den här veckan och just nu har jag ett kvar. Geografi...
På onsdag klockan 12:00 är min hösttermin klar och jag har då klarat av de första fyra månaderna i USA.
Känns så oerhört skönt att det är lov om snart två dagar..
Annars händer det inte så mycket mer just nu. Det har kommit mer snö nu. Snö som faktiskt får ligga kvar på backen och det är riktigt kallt och blåsigt just nu. Man vill helst inte vara ute. Tack och lov att jag har Teal (tjej i laget), som har tagit mig under sina vingar och ställer upp i vått och torrt! Verkligen en kanon tjej.

Just precis avklarat min "Art Education" klass och nu ska jag pallra mig till affären för att köpa lite julklappar. Sedan ska jag snabbt ner i sängen och läsa lite geografi.
Träning imorgon med tealan och sedan blir det pluggning hela dagen på bibloteket.

puss&kram
hw

ledig helg

Publicerad 2010-12-05 04:30:49 i ,

Shit vilken helg. Man kan precis göra vad man vill, precis vad som helst och det känns verkligen som rätt tidpunkt för spelfri helg där vi alla i laget har olika prioriteringar. Vissa pluggar röven av sig, vissa chillar och mår, andra dricker sig fulla både fredag och lördag medan andra gör de saker som verkligen behövs göras.. För mig är det en sådan där helg då jag går och lägger mig klockan elva. Går och tränar på morgonen för att sedan sätta sig med skolböckerna resten av dagen.. Men jag är inte riktigt den där som kan sitta i 8 timmar i sträck. Jag behöver paus. Och just nu är mina pauser julhandling eller packa! Wiiie, och det gör mig så lycklig! Nu börjar det verkligen dra ihop sig innan jag sitter på en flygstol som sammanlagt kommer ta mig 25 timmar, 25 är ingenting just för hem är alltid hem och jag har längtat efter det här sååå länge nu!

Jag tror min familj är ganska sårbar just nu när både jag är borta och Emil har åkt för att kriga., men samtidigt stark. Oerhört stark. Det visade våran kära katt prov på igår när han blev tagen av en örn. Hur vanligt är det liksom? Tack vare våran granne som kom ut, så släppte örnen måzart och han överlevde. Han ligger just nu nerbäddad och rör sig inte en tass i onödan och det är tack och lov att han håller sig inomhus tills jag kommer hem!

Nu ska jag ta och se någon brandmans film som jag laddat ner och sedan blir det sooova!!
En annan sak som verkligen visar att jag behöver lite närhet just nu är att jag har börjat sova med tjocka sockar med elefant motiv på. Stora short och en tjocktröja med huva. Låter som det är minusgrader i min säng men i själva verket så är det den ständiga saknaden av Henke.

puss&kram
hw

let it snow

Publicerad 2010-12-02 03:21:50 i ,

När jag precis talade om att det inte var någon julstämning här i Cbus., så svarade vädret direkt.
Imorgon vaknade jag av att lisa säger; Morning Sunshine. It's snowing outside!
Och vilken fart jag fick på benen. Gick på en lång promenad medan snön yrade i ansiktet, men jag gillade det!
Inga lektioner, vilket istället bestod homework. Läser på nu inför Final's week och jag hoppas det ska ge resultat också.
Träning på eftermiddagen som också avslutades med styrka.
Nu på kvällskvisten skulle jag fortsätta geo pluggning men jag har fastnat för mycket andra saker på min kära dator!
Haha. Dock har det faktiskt vara viktiga saker. Pluggningen får jag ta tag i imorgon för nu vill jag bara hem och lägga mig i sängen för jag håller på att frysa fingrarna av mig. Det är så sjukt kallt ute just nu, kan kanske inte jämföras med kära Sverige's väder men det är kallt för att vara Columbus. Kan till och med ha varit minusgrader idag för så kändes det!

Imorgon har jag sista lektionen i Art och sedan geografi. Wiie!

puss&kram
hw

12

Publicerad 2010-12-01 04:21:52 i ,

Ledig från isträning idag och hela kvällen har bestått av skolarbeten.
Annars har det varit en lugn dag.
Vaknade upp vid halv åtta. Gick och gjorde cykelintervaller och rehab som stod på schemat istället för isträning.
Sedan hade jag två lektioner. Art och Geografi. Kom dessutom försent på geo lektionen då vi hade kart quiz första tio minuterna. Kom inspringade från spöregnet och lärarn bara skrattade. Tack och lov att jag hann skriva, och förhoppningsvis spikade jag det. Det visar sig nog om några dagar.

Imorgon är jag ledig igen. Hade sista business lektionen förra veckan så det blir en promenad på morgonen och sedan blir det pluggning hela dagen. Ska även hinna med ett besök på "finishline" (butiken som har allt), för att hämta de saker jag beställde förra veckan. Lite julklappar till familjen :) Sedan blir det träning.

Paradise hotell nu sedan äntligen tid för sömn!

puss&kram
hw

Om

Min profilbild

Annie Svedin

Annie Svedin, född -91 och kommer ifrån söråker, timrå. Är för tredje året bosatt i Columbus, OH, USA där jag lever hockey och pluggar på The Ohio State University.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela