gameday I

Publicerad 2010-10-30 05:44:54 i ,

En relativt lugn fredag.
Dagen började med en sovmorgon till kvart i nio. Gick sedan till SASSO och pluggade tills det var dags för pre-game skate.
Kom tillbaka till SASSO vid ett tiden och satt sedan där till 3, gick hem och åt och sedan var dags för match.
Vi mötte Syracus, ett lag från NY och vi vann med 5-1.
En helt okej match från min sida. Jag är nöjd, dock skadade jag axeln lite när det var 3 minuter kvar. Men läkarna här är väldigt bra så jag har just nu is på den och fått några piller för att få ner svullnaden och smärtan. Dock känns det mycket bättre nu jämfört med när det hände, och spel imorgon ska absolut inte vara några problem.

Har suttit och pluggat lite nu när jag kom hem från matchen. Dock måste jag dejta sängen just nu. Är så kall från isbadet jag gjorde efter matchen, samt min ispåse som jag har sittande på min axel.

puss&kram
hw

en saknar dag

Publicerad 2010-10-29 04:14:35 i ,

En helt vanlig torsdag, skola, träning, pluggning. Fick dessutom mycket gjort nu på kvällskvisten.
Efter middagen följde jag några tjejer i laget till target, typ som coop fast mycket större. Hittade en skjorta och hörlurar.
Hoppas även på att vi på söndag ska åka till köpcentrumet, ligger ungefär 20 min härifrån.

Annars har jag haft hemlängtan mer än vanligt.
Blev så himla mys sugen när gubben ringde och sa att han skulle äta korvmackor och mysa i soffan!
Finns nog ingen som kan göra mig på bättre humör, önskar bara att tiden kunde gå fortare och att jag kunde komma hem imorgon! Men nu är det verkligen inte långt kvar innan jag sitter på planet hem.. LÄNGTAR!

Match imorgon, bara börja tagga! Inga lektioner heller, så jag ska fortsätta min geografi på morgonen/förmiddagen..

puss&kram
hw

onsdag

Publicerad 2010-10-28 05:04:13 i ,

Onsdag är dagen som är förmodligen den skönaste på hela veckan, förutom helgen då.
De två tuffaste dagarna på veckan har varit och det är snart dags för helg och två matcher.
Eftersom jag inte hade någon matte idag hade jag bara business lektion.
Gick imorse till RPAC och tränade, sedan på lektion och sedan gick jag till SASSO och pluggade.
Innan träningen gick jag och min ass coach genom video på matcherna i helgen, fick feedback och det var riktigt bra! Vet man vad man ska träna på och hur man ska göra i liknande situationer.
Imorgon torsdag, har jag art tutor på morgonen sedan har jag ett hål i schemat som egentligen var tänkt för matte, men iställlet MÅSTE jag läsa i geografiboken. Sedan har jag två lektioner och efter är det träning.
Vid alla våra hemmamatcher så går vi ut på lagmiddag efter torsdagsträningarna eftersom vi har match efter, så jag ser framemot en riktigt god middag jämfört med vad jag annars brukar äta.

puss&kram
hw

1000 kilo lättare

Publicerad 2010-10-27 02:48:38 i ,

Äntligen har tyngden som har suttit på mina axlar försvunnit. Haft sådan stress och press över den jävla matteklassen som jag tar nu, finns inga ord att beskriva hur mycket jag hatat den. Jag klarade precis gränsen för G på mitt första prov och lärarn sa därefter att det bara kommer bli svårare. Han hävdade dessutom att jag behöver hjälp.. Vadå hjälp, jag sitter fan minst 7 timmar med hjälplärare varje vecka med bara matte..
Utöver de så har jag andra kurser som blir lidande, och det känns piss!

Men idag var nog en bra dag. Idag satt jag i en timmes långt snack med Jackie (min coach) och pratade om skolan. Första hon föreslog var att jag skulle hoppa av matten och eftersom jag har tillräckligt med timmar så är det okej! Först kändes det som onödigt eftersom jag bara har 5 veckor kvar, men samtidigt ska jag snart vara borta i en vecka då vi dessutom har det andra matteprovet. Efter lite bollningar fram och tillbaka, kollade hon på min nya major och där såg vi att jag inte behöver den här svårighetsgraden av matte, jippie!
Jag kommer därför att byta till en något lättare mattekurs som jag ska ta till våren. Och inte nog med det så har mitt fulla schema övergått till tomma rader. Äntligen har jag tid att slappna av och göra bra i mina andra klasser och jag har ändå tillräckligt med skoltimmar för att kunna spela hockey.

Matte Quizen som jag egentligen skulle ha imorgon, kan jag skita i och istället koncentrera mig på geografin där jag har exam nästa vecka. Kalasbra!
Bara en signatur som fattas och sedan är denna mattekurs ett kapitel i historian.
Har även lagt upp schemat för nästa termins klasser och det blir ungefär en lektion per dag. Dock är de ganska krävande skulle jag tro :/ Klasserna jag kommer ha är Psykologi och Engelska, samt en online klass där jag gör allting på internet och därför inte har några lektioner.

Annat som hände denna dag, var att jag gick och tränade vid halv 8 imorse, möte med jackie, två lektioner och sedan träning. Träningen var dödens jobbig, men så himla skönt när den var klar:)
Middag och sedan pluggning, dock inte panikpluggning som jag ägnat mig åt hela hösten utan mer avkopplande eftersom jag inte har någon matte att grina över.

Dags att gräva sig ner i den 450:sidors stora feta geografiboken igen.

puss&kram
hw

ledig måndag

Publicerad 2010-10-26 04:30:06 i ,

känns som det var år och dag vi hade en fri kväll, och den kom väldigt välbehövligt idag.
Efter vi kom hem igår så bestämde dem att det inte skulle vara någon is idag. Ganska skönt, eftersom sömnen mot igår var drygt 5-6 timmar. Vi var tvungen att gå upp 5:00 för att hinna med planet hem :/
Så idag har varit en rätt avkopplande dag jämfört med vad måndagar brukar vara.
Gick till RPAC imorse, körde intervaller och bål.
Hade matte plus mattetutor och sedan gick jag till rinken och körde cykelintervaller med minttu.
Kom hem, pratade med mor och henke på skype, pluggade lite och sedan gick jag på date.
Haha, det var spooner som hade gjort tacos, så himla gott och det var väldigt likt svensk tacos dessutom!
Från klockan halv 7 har jag suttit på SASSO och pluggat geografi. Har kart quiz imorgon om hela amerika, nord-syd, länder, stater och vissa städer. Huga, hela usa är ju som ett stort fet pussel.

Tidig uppstigning imorgon!
puss&kram
hw

gameday II

Publicerad 2010-10-24 07:05:12 i ,

Var ännu en match dag idag, och den slutade tyvärr med förlust,5-2 i öppen kasse.
Igår förlorade vi i förlägning, efter ledning med 5-3 inför sista perioden.
Wisconisin är rankad etta i landet och dem var riktigt bra. Vi spelade bra periodvis men vi behöver minska våra misstag för att vara med i matchen bättre nästa gång.

Dagens höjdpunkt, förutom matchen var när mamma ringde och väckte mig, och den lilla yrhönan trodde ´ju att det var dags för match redan klockan nio i morse :) sötis!
Sedan pratade jag med gos, och mina bröder som höll på som små 12-åringar. Ändå var det sjukt roligt när det höll på att jollra med de sjukt roliga brillorna, och hjälmarna som de hade! Kanske var det något tema för kvällen? eftersom henke hade på sig en gammal ccm hjälm..

Nu, dags att sova i min underbara hotellsäng.
Uppstigning 5:00, flyget hem går 7:00. USCH!!

puss&kram
hw

gameday

Publicerad 2010-10-22 23:27:59 i ,

Igår var resdagen mot Madison, Wisconsin.
När vi äntligen kom fram efter våra två flyg hade vi träning i ungefär en timme. Vi alla var ovan isen eftersom alla tyckte den var gigantisk stor, inte alls lika liten som resten av usa:s rinkar.
Efter träningen åkte vi till ett stekhus, riktigt riktigt gott! Där man fick grilla sin egen köttbit, med bakad potatis och massor av sallad! Matkoma blev det däremot resten av kvällen.

Somnade som en stock. Frukost vid 8 imorse och sedan hade en liten pre-game skate i ungefär 40 min.
Nu är det bara ladda inför match. Möter Wisonsin om cirkus 2,5 timme och det ska bli riktigt roligt!
Ett bra lag med många OS spelare och coachas även av den amerikanska os-coachen.
Kommer bli en hård match, men vi är förberedd. GO BUCKS!

puss&kram
hw

19/11

Publicerad 2010-10-21 03:43:03 i ,

Äntligen helg!! Det är redan onsdag och imorgon åker vi till Wisconsin för bortamatcher! Ska bli riktigt spännande eftersom dem är ett riktigt bra lag, ett topplag i den amerikanska ligan.
Annars då.. Jo, det är helt okej förutom att det känns som campus bussen kört över mig. Är riktigt trött och därför ska jag gå och lägga mig i tid ikväll (om inte de förbannade kineserna lever om för mycket).
Dock har jag vissa "riktiga" amerikaner på min våning också. En tjej som spelar field hockey har jag blivit tajt med och hon är riktigt schysst! Hon har till och med bjudit hem mig till deras thanksgiving middag i November. Hennes föräldrar bor bara 5 min ifrån campus och det kan faktiskt vara riktigt mysigt att äntligen få komma till ett riktigt "hem".. Även fast jag saknar söråker riktigt mycket just nu.. Stay positive, bara 7,5 veckor kvar nu och om bara cirka 2 veckor får jag äntligen träffa mina underbara svenska lagkamrater! Det glädjer mig!

Dags för mig att ta mitt pick och pack och gå till mitt rum. Sitter just nu på SASSO och har skrivit klart min geografi läxa.

puss&kram
hw

puckade amerikaner

Publicerad 2010-10-20 03:24:34 i ,

Har länge funderat på det, varför man använder feet, inches, pounds osv. Varför måste dem vara så förbannat speciella jämfört med resten av världen?
Idag när jag höll på med ett av mina hundra mattetal så frågade jag läraren lite argt varför de använder sådana skit formel's när de mäter eller väger något.. Och han erkände själv att landet usa är idioter, enda svaret han hade! haha

Idag har inte alls varit lika panikartad som igår, men jag har ändå haft fullt upp hela dagen!
På torsdag lämnar vi ohio för två matcher mot wisconsin (fre&lör) och därför blir denna skolvecka kortare än vanligt..
Idag när vi fick schemat för helgen så kunde jag inte förstå flygtiderna:
Ena flyget var 15 min och den andra 1,5 timme ungefär och satt och funderade länge varför vi i hela friden skulle flyga i 15 min. rätt onödigt! Men jag framstod som den mest puckade personen när de svarade att det faktiskt finns tidsskillnad i landet. haha! Om inte nog med det så frågade mintu (min finska lagkamrat) det förra året när hon också var freshmen :p haha, stupid fourners!

Nu ska jag hem och sova.
Lång dag imorgon

puss&kram
hw

lättnad

Publicerad 2010-10-19 04:12:42 i ,

Har gått med en stor klump hela dagen, haft en lektion matte och två tutor timmar matte, men ändå har klumpen funnits där. Hade mitt första matteprov idag efter träningen, och det gick faktiskt över förväntan! Ska väl kanske inte säga för mycket innan jag fått tillbaka resultatet, men det kändes faktiskt bra!

Annars har det inte hänt så mycket mer. Efter provet gick jag direkt till sasso för att läsa till min geografi quiz om afrikas länder som jag har imorgon. USCH!

En väldigt speciell och underbar dag av en annan anledning är att jag och gos har 18 månader idag.
18 månader som känns som flera år, underbara år är bara förnamnet!

Nu dags för sängen!

puss&kram
hw

OBAAAMA

Publicerad 2010-10-18 04:23:44 i ,

Hela campus har varit upp och nervänt hela dagen. Poliser överallt, vägar avstängda, bussar inställda.. Allt för Barack Obama skulle komma till stan!
Faktiskt sjukt coolt, dock gick jag inte för att se honom. Hade inte tiden till det. Har pluggat ungefär hela långa dagen. Okej, jag tog ett break då jag åt och kikade lite på olika bloggar, men annars har jag fan suttit med skolböckerna hela tiden.
Har midterm exam i matte imorgon och på tisdag har jag det förbannade kartguizet i geografi! Tuffa dagar som kommer men desto bättre blir det på torsdag då vi flyger till wisconsin för ytterligare två borta matcher! Spännande!
Imorgon har jag bara mattelektion på morgonen, matte tutor efter och sedan har jag möte med min advisor för nästa quarters skolschema.. En sak är säker, jag ska fan inte ha matte på schemat! Det är något som jag verkligen inte går med på! haha

puss&kram
hw

seger

Publicerad 2010-10-17 03:12:29 i ,

Ännu en seger denna helg.
För min egen del gick det bättre idag och resultatet blev till slut 5-1.
Annars idag har det inte hänt så mycket mer. Det enda speciella var väl frukosten, alltid lika gott!
Innan samlingen försökte jag även plugga lite geografi, men det är fan inte intressant för fem öre. Vem fan bryr sig om Afrika's alla jävla länder som låter likadant? Huga.. har kart quiz på tisdag, matteprov på måndag. Imorgon blir det plugg hela långa dagen!

Lördag kväll, lika med party kväll! Vi har fest för alla som fyllt år de senaste veckorna men för mig blir det lugna gatan som vanligt.. Liknar mer farmor än en 19:åring känns det som, men jag sparar hellre min energi till något jag måste och vill göra! Skola och hockeyn :)
Dessutom måste jag upp tidigt imorgon.. Tvättning, träning, pluggning, det är morgondagens schema!

puss&kram
hw

ny vinst

Publicerad 2010-10-16 04:54:27 i ,

Har varit en otrolig lång dag/kväll och den har varit riktigt bra! Vi vann matchen med 3-1 om jag inte minns fel.
Var ingen höjdar match från våran del men huvudsaken vi vann! Nästan alla hade sina föräldrar på läktaren, så det var mycket folk, men jag saknar ju såklart mina guldklimpar! Dock tar deras päron hand om mig väldigt bra, så himla trevliga :) Lisa är ute på äventyr nu med sin mamma och pappa, och jag ligger och myser framför svensk tv på datorn! Så glad att det funkar, behöver verkligen höra svenska röster ibland!

Blir snart ett efterlängtat godnatt från min sida. Är så sjukt trött!
Ser framemot imorgon, möte vid tio sedan HOTELL frukost klockan 11, gud vad gott! Och sedan match mot st. Cloud igen klockan 14 :)

Saknar min gos! Snart bara åtta veckor kvar innan han gör fika på säng till mig<3 whihi

puss&kram
hw

gameday

Publicerad 2010-10-15 17:01:43 i ,

Äntligen fredag, dagen jag alltid längtar efter. Helg, inga lektioner, matchdagar och framför allt lite avkoppling.
Och även fast jag inte har några lektioner idag, var jag upp med tuppen. 07.40 gick jag och lisa till SASSO.
Har väldigt mycket skolarbete den här helgen. Första matteprovet på måndag och jag får inte faila på det.
Så jag har gjort massor av saker den här morgonen. Gjort klart arteducation för den här veckan, skrivit ut kartor på africa och centrala asien (har kartquiz på tisdag), gjort klart matte online homework och sedan lite business läxa..
Lätt isträning om en timme, sedan är det bara att ladda upp för match ikväll!
St. Cloud står för motståndet och det ska bli grymt roligt!

puss&kram
hw

fan

Publicerad 2010-10-14 04:24:15 i ,

Har skrivit ett så långt inlägg och sedan såklart så slutade internet att fungera.
Under dessa dagar har jag iaf blivit ett år äldre, och förhoppningsvis klokare.
Har bestämt mig för att byta min major från business till kanske sports management, där man t.ex. bli personlig tränare. Låter så mycket roligare än att läsa tre till mattekurser, min första och förhoppningsvis ändå dödar mig nästan så jag hoppas det löser sig. Har möte på fredag där jag ska kolla på massa olika majors och se vad som kan passa mig :)

Annars på min födelsedag så var det precis som en vanlig dag.. massor av skola, träning och kvällspluggning. Dock hade min roommate lisa fixat massor av ballonger i rummet och köpt chocklad till mig.. Hon vet verkligen vad jag behöver!

Onsdag; Fysträning på RPAC, skola, träning, styrka+yoga och sedan kvällspluggning på SASSO..
Är helt slut i både kropp och själ just nu.. Min kropp har börjat krampa också, får sendrag hela tiden och idag fick jag svaret; Har för lite mineraler, salt och nyttiga saker i min kropp.. Vissa gnäller på att anledningen är att jag inte vill ha dressing på min mat.. Men jag tror nog det finns bättre förklaring än det, helt enkelt att svensk mat är mycket bättre och behöver inte ha dressing på ALLT!

Nu måste jag sussa. lång dag imorgon!
Måste bara tacka min familj, och svär-/svärfar för presenterna jag fått på mitt konto! Ni är bäst<3
Ändå väntar jag förväntansfullt på gosens present som jag ska få när jag kommer hem till jul, wiiiiee!
Saknar han till tusen just nu, men att jag bara fick höra hans röst idag räddade hela min dag!!!
love!!

puss&kram
hw

JAG HATAR MÅNDAGAR

Publicerad 2010-10-12 04:12:44 i ,

Det är fan världens värsta dag, jag vill fan ta självmord varje jävla måndag. Varje söndag när jag går och lägger mig så gruvar jag mig så mycket, för jag vet att jag kommer få mitt schema för veckan som är helt fullspäckat med alla läxor och exams. Idag var en sådan där trött morgon, men jag klev upp. Gick ut på en löprunda, intervaller blev det idag och sedan lite explosiva ryck. Var ganska skönt att komma igång i raskt takt, och i den takten fortsatte det hela dagen. Efter jag hade bytt om gick jag till SASSO och gjorde klart matten sedan hade jag mattelektion och sedan matte tutor.. Sedan pluggade jag geografi, gick till träning. hade is i två timmar, fys i en timme, åt på vägen hem och sedan gick jag till SASSO och pluggade igen. Stället var fullsatt idag, sjukt mycket folk men jag gillar att sitta i mitt lilla hörn och lyssna på min ipod för mig själv.

Jag fick en liten present idag, vet inte varför, men när jag kom till omklädningsrummet så låg det ett ballerina och singoala paket på min plats. Det förgyllde hela min träning, hihi! Tydligen var det min coach Josh's fru som hade köpt det i Pitsburg, så gulligt gjort!

Och nu när jag skulle gå och borsta gaddarna fick jag höra att det var ett riktigt stort kryp på våran toalett, kanske en kackelacka eller något, så jag vågade inte gå in där. Åkte ner till fyrans våning istället men när jag gick ut från det badrummet så såg jag ju såklart att det bara var en våning för killar, och toaletten också.. PINSAMT!!

Nu blir det sängen för att läsa geografi, har min första exam imorgon.. PUUH!

puss&kram
hw

Sommarväder, IGEN!

Publicerad 2010-10-10 23:59:11 i ,

Vad fan är det här? I två veckor har det varit riktigt höst väder och jacka har faktiskt behövt ibland och jag har faktiskt gillat det.. Men idag när jag gick till RPAC för att träna så sken solen som aldrig förr. Två timmar senare var det 28 grader ute och det var bara att klä av sig.. Jag vaknade iaf vid halv tio, en riktig sovmorgon blev det som verkligen var behövd! Gick som sagt och tränade, sedan gick jag upp på highstreet då jag redan innan hade bestämt mig för att köpa ett par bekväma vardagsskor som jag kan ha mellan alla lektioner, för man går väldigt mycket på dagarna och converse är kanske inte dem mest bekvämaste skorna. Köpte iaf ett par nikeshoes, riktigt snygga och sedan gick jag och betalade min första telefonräkning i us. Och jag som trodde det skulle ligga på dryga 500 kronor var mer eller mindre bara 165 kronor, trots mina sms till Sverige. glad tjeeej!

Vi kom hem från våran roadtrip igår vid nio tiden. Vi vann också den andra matchen mot Robert Morris och för min egen del så gick det bättre denna match :) Tempot är mycket högre här än i sverige, dock är inte passningarna av samma kvalité men man måste verkligen ligga på rätt sida hela tiden och vara fokuserad. Riktigt kul att spela en annan sorts hockey, känns som en riktigt spännande och inspirerande säsong!
Vi kom som sagt hem vid nio, åkte hem till studentrummet och myste för mig själv med lite svenska tv-program. Vissa i laget gick ut men jag kände att jag behövde en "ta hand om mig själv" kväll och det var nog ett bra beslut.

Har sedan mina ärenden pratat på skype med anna, saknar tjejen sjukt mycket! och pratat i telen med mami..
Pappa var och jobbade på johan och theres's nya hus, så duktig han är! Är säker på att huset kommer vara väldigt fräscht när jag kommer hem, ser framemot det :)
Sedan har jag bara ätit och pluggat. Sitter just nu på SASSO med en stor kaffe i min hand och pluggar inför min första exam på ohio state. Geografi är ämnet och det är faktist intressant, dock önskar jag att den 450 sidors tjocka bokenn kunde vara på svenska..

Saknar min gos oehört mycket nu. Är bara nio veckor kvar innan jag hoppar upp i hans stora famn och jag längtar längtar så sjukt mycket! Han är världens bästa, och han är min man förevigt<3

Nu måste jag börja jobba igen.

puss&kram
hw

seriepremiär

Publicerad 2010-10-09 05:39:44 i ,

Det man verkligen har gått och väntat på hela sommaren är nu avklarad och första matchen slutade med vinst.
Vi mötte Robert Morris, ett universitetslag i Pitsburgh ungefär 3 timmar ifrån Columbus.
Vi kommer att flyga till alla våra bortamatcher hädanefter, ganska många mil till Minnesota osv., så det känns faktiskt skönt. Dock är man ju ganska härdad efter alla mysiga bortaresor, 12 timmars busstryckande med mitt gamla underbara modolag.

Vi kom hit igår ungefär vid tre tiden, hade isträning en timme, vilket var väldigt kort eftersom man är van minst 2 timmar nuförtiden. Efter träningen skyndade vi oss iväg och käkade på ett italienskt matställe och sedan for vi och såg Pitsburgh-Philadelphia. Det var NHL premiär och matchen spelades i deras nybyggda arena så det var sjukt coolt!
Dock var vi väldigt trötta så vi for hem i mitten av tredje perioden för att komma i säng i bra tid.
Hotellfrukostar måste fan vara det bästa som finns i hela världen. Något som verkligen slår svenska hotellfrukostar är all frukt som de har. Så sjukt gott med alla meloner, vindruvor mm. Åt också rostat bröd, muuums! Det händer inte varje idag på mina stressiga vardagar men nu kan jag verkligen njuta av det. Och ett måste varje morgon är en stor kopp kaffe! Vet inte vad det är som har hänt med lilla mig, men en sådan kaffedrickare har jag aldrig varit men nuförtiden är det nästan ett måste! Gruvar mig lite för att bli som resten av min familj som dricker det 24/7... Men jag tror nog henkeboy skulle vara riktigt stolt över mig nu, han som klagade hela sommaren att jag inte drack upp hela koppen :P

Åter till ämnet.. Frukost, sedan pre-skate där vi åkte omkring i bara mjukisdress, kändes lite skumt men det är så dem gör här tydligen.. Träningen varade i ungefär 30 minuter och sedan hade vi fritid tills samlingen 17:00..
Dags för match, och såklart så var vi freshmen's tvungna att ha klänning på oss. Lite fjantig man kände sig när man klev in i ishallen med min lila klänning..
Matchen i sig var sådär, lite upp och ner men vi slutade på topp och fick med oss tre poäng, 4-1 blev slutresultatet..
Nu är det dags för den stora sängen igen med monsterkuddarna, älskar verkligen amerikanska sängar, dock är sängen jag har i mitt rum i Columbus inte i toppklass :o haha!
Ny match imorgon mot samma lag, klockan 14.00.

puss&kram
hw

.....

Publicerad 2010-10-06 14:30:43 i ,


Bild från lördagskvällen. Lisa (min rumskamrat), spooner, jag och lindsey

dålig uppdatering

Publicerad 2010-10-06 14:28:56 i ,

Har haft fullt upp hela veckan med massor av skola.
Det är till och med värre än förra veckan, anledningen är för att vi har våran premiärmatch nu på fredag. Vi möter Robert Morris, som ligger i Pitsburgh, och vi åker dit redan imorgon så det ska bli riktigt roligt!
Dock måste jag fixa klart med all skola tills imorgon och därför har det blivit minimalt med sömn de här dagarna.
Igår blev det ändå i bra tid, slocknade på tre röda och sedan vaknade jag vid 2 av någon konstigt dröm om gurra :P haha. Klockan är nu 08.20 och min första lektion (matte) börjar inte förns 10.30, med första matte quizen. USCH!
Jag skulle egentligen ha business klass vid 09.30 men den är inställd den här veckan :)

Istället för sängen som jag skulle göra vad som helst för just nu, sitter jag på SASSO och pluggar..
Träningarna den här veckan har gått fint! Måndag är den värsta dagen som finns, men det gick faktiskt bra då. Värre var det igår för då var jag så sjukt trött att jag somnade mitt framför geografiläraren på lektionen. Haha.
Backarna skulle även gå ut tidigare på isen igår, så sammanlagt hade jag is i 2 timmar, 15 min och att försöka plugga när man kom hem var inte det enklaste.


puss&kram
hw

kall höstdag

Publicerad 2010-10-04 01:30:01 i ,

Känns som hösten kom på en natt till Columbus. Nog för att det inte har varit supervarmt denna vecka, men när jag klev utanför dörren imorse klockan kvart i åtta så höll jag på att frysa ihjäl. Jag och några till från laget skulle nämligen klockan åtta vara på någon välgörenhets dag, för utvecklingsstörda.. Jag trodde det bara skulle vara några fåstaka där så jag tänkte att det här går väl fort men det var över 1000 pers, från knoddar till gubbs och tanter så det var faktiskt riktigt roligt! Vi kom hem igen strax före elva och därefter började den schemalagda dagen för mig.
Gick till RPAC, cyklade ur benen sen igår, strech och bål.. Skypade med hela familjen inklusive måzart, gos katten! Sedan har jag varit på SASSO och gjort geografi, har kart quiz på onsdag plus att vi hade någon uppgift om kolonialism att göra tills på tisdag. Vi fick papper om det i torsdags och när jag skrev ut det på mailen så trodde jag bara att vi skulle skriva en summering av några sidor fakta, men några sidor var inte bara några, utan det var 27 sidor av helvetes små bokstäver och fakta som jag inte alls var intresserad av. Tack och lov att jag skriver anteckningar under lektionerna, för det hjälpte enormt.
Väl på SASSO ringde gosen och efter många förklaringar att jag inte kunde prata eftersom det måste vara jätte tyst i hela byggnaden så övergick vi till msn. Av det blev det inte bättre, utan han fortsatte och tramsa sig, jollrig som han är så jag höll ju på att dö av skratt. Alla i salen tittade på mig flera gånger, och jag låtsades hosta för att dölja skrattet, precis som man gjorde i högstadiet under lektionerna.. :p

Igår hade vi förresten match, första matchen för säsongen. Vi spelade mot ett kanadensiskt universitet och det var riktigt kul att komma igång igen! Vi vann med 2-0 och efter matchen följde jag med min rumskamrat och hennes föräldrar på middag, mys!
Sedan var det bara att stressa vidare till vårat rum, byta om och fixa innan vi drog till tjejerna i laget.
Det blev en väldigt lugn kväll, där jag mest fick leka mamma till lisa som var riktigt på gasen.. Kom hem vid 2 och sedan var det som sagt dags för välgörenhetstjoffset klockan åtta i morse.

Dags att gå tillbaka till SASSO efter en stunds vila.
Vill göra klart matte läxan som är till på onsdag. Såklart är det ju online på nätet, så då blir jag tvungen att konka med datorn också..

puss&kram
hw

friday night

Publicerad 2010-10-02 04:25:45 i ,

Hör ljudet från allt partajandet på gatan.., men vad gör man inte för att få jaga lite puck..
Det har varit en lugn kväll, klockan är strax efter tio och jag ska sova efter jag sett klart på Ensam mamma söker.
Träningen idag var riktigt rolig, och ganska lugn. Hade is i 1,25 timme, och efter hade vi lagmiddag på en restaurang som heter "The Champs".., pasta och kyckling som var riktigt gott! Dock tog Shannon potatismos med kyckling som var en riktigt bra mix tillsammans, tro det eller ej så nästa hemmamatch så har jag matbokningen klar för mig!

Efter maten åkte jag, shannon, Feste och Lindsey till ett stort köpcentrum (target), typ som coop fast 4x större. Jag förstår inte hur amerikanska människor vet vad de ska köpa, jag kan gå där hur länge som helst, men jag vet fortfande inte vad jag vill ha.. Det jag fick med mig var i allafall vitamin piller, hårsnoddar och jätte fina örhängen..
Sedan blev det lite kikande av damernas volleyboll match mot Michigan..
En väldigt lugn fredag kväll, som verkligen har uppskattats!
Frukost imorgon med laget klockan 10 och jag ser verkligen framemot kokta ägg!!! Har inte ätit de på snart en månad och det gör mig toookig.. Efter frukosten är det bara att preparera sig för matchen mot det kanadensiska laget Wilfrid Hockey. Ska bli sjukt roligt, äntligen är det dags för det man väntat på sedan april månad.
Vet fortfarande inte vilken sida man kan se matchen på, men hemsidan för statistik och resultat hittar ni på:
http://www.ohiostatebuckeyes.com/SportSelect.dbml?DB_OEM_ID=17300&KEY=&SPID=10407&SPSID=87740

puss&kram
hw

äntligen "helg"

Publicerad 2010-10-01 04:28:40 i ,

Eftersom jag inte har några riktiga lektioner på fredagar så ser jag denna torsdag som en början på en riktigt rolig helg. Så himla skönt att få slippa förbannade lärare som pratar i gåtor hela tiden och man sitter som ett frågetecken.
Idag har varit hektisk dag, 3 lektioner och 1 tutortimme, men trots alla lektioner så har jag fått mycket gjort. Träning klockan kvart i fyra, tacosallad blev det efter och sedan var det dags för pluggning på sasso. Gjorde klart all matte för den här veckan, konst läxa som vi hade och lite annat smått och gott. Idag på geografilektionen berättade lärarn att vi ska ha kart quiz nästa vecka.. Om Europa, hur bra är inte det?! Knappt som man behöver träna på det, hihi :) Äntligen har jag lite fördel av all jävla pluggning.
Eftersom vi har vår första match på lördag så ska vi imorgon ut och käka med laget, en rutin som vi alltid gör tydligen så det ska bli kul :)
Sängdags nu, tidig uppstigning imorgon trots att jag är ledig. Ska börja morgonen och träna lite, cykel och bål, sedan blir det SASSO hela dagen in

min andra halva

Publicerad 2010-10-01 04:27:28 i ,


Tur att något smartass har uppfunnit skype.
Vet inte vad jag skulle göra annars, om jag inte fick se
min gosprupp varje dag<3

Om

Min profilbild

Annie Svedin

Annie Svedin, född -91 och kommer ifrån söråker, timrå. Är för tredje året bosatt i Columbus, OH, USA där jag lever hockey och pluggar på The Ohio State University.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela